Bron: http://www.bndestem.nl/regio/ettenleur/6213182/Bioscoop-draait-als-een-tierelier.ece

 

Bioscoop in Etten-Leur draait als een tierelier

 

 

cine-service

 

www.cine-service.nl

 

 

ETTEN-LEUR - Bioscoop CineService heeft in het eerste jaar 90.000 bezoekers getrokken. Carlo Lambregts, tevens eigenaar van bioscopen in Roosendaal en Bergen op Zoom, is dik tevreden. “Gemiddeld gaat een Nederlander anderhalf keer per jaar naar de bioscoop, in Etten-Leur (41.000 inwoners) is dat twéé keer. In Roosendaal (78.000 inwoners) hadden we afgelopen jaar 120.000 bezoekers, in Bergen op Zoom (67.000 inwoners) 80.000.”

 

Het succes heeft te maken met het feit dat je in Etten-Leur maar op een knopje bij je stoel hoeft te drukken om je drankje en hapje te bestellen. “De bitterballen zijn niet aan te slepen,” aldus Lambregts. Het restaurant bij Cine-Service doet het sowieso erg goed. Zo hebben er al honderden kinderen hun verjaardag gevierd.

 

Grote filmhits waren Avatar, maar zeker ook Nederlandse films als De Storm, Terug naar de kust en Komt een vrouw bij de dokter. Avatar was elders in 3D te zien. Lambregts wacht nog even met het aanpassen van zijn apparatuur. “Ten eerste kost dat een ton per zaal en ik heb twaalf zalen. Ten tweede overweegt minister Plasterk om subsidie te geven voor innovatiemaatregelen en ten derde gaat ons ‘boekingskantoor’ waarschijnlijk voor de zestig aangesloten bioscopen tegelijk het 3D-systeem aanschaffen en dan verwacht ik veel goedkoper uit te zijn.”

 

 

Zie ook:

 

Etten in beeld

Leur in beeld

 

 

 

9 februari 2010

 

Home

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count