Bron: http://www.bndestem.nl/regio/oosterhout/7844190/De-acrobatiek-van-Beins-Travel-Group.ece

 

De acrobatiek van Beins Travel Group

 

 

beins_travel_logo

 

 

Lieke Fransen bij de prijs die de Beins Travel Group kreeg als onderscheiding

 voor creatiefste onderneming van West-Brabant.

 De acrobatiek symboliseert de samenwerking tussen de medewerkers van het bedrijf.

 

 

vrijheidsbeeld

 

Het Vrijheidsbeeld – New York

(Foto: uit Wikipedia)

 

 

OOSTERHOUT - Een extra actie tijdens het WK voetbal. Of iets bijzonders doen rondom het thema vrijdag de dertiende: wie goede marketing wil bedrijven, moet het merk constant in beeld houden. “De kracht zit hem in de herhaling; je bent weer even in beeld,” zegt Lieke Fransen. “Wij vinden dat je zo te werk moet gaan, want een vliegticket op zich is geen creatief product.”

 

De brandmanager Cheap Tickets van de Beins Travel Group probeert aan te geven waar creativiteit en innovatie zichtbaar zijn in de reiswereld. Het Oosterhoutse reisbureau ontving vorig week de prijs voor meest creatieve onderneming van West-Brabant. Een mooie erkenning voor het bedrijf dat inmiddels zo’n tachtig fte’s aan werknemers kent en door de jaren heen Cheap Tickets tot een van de grootste boekingsmachines online maakte. Ze zegt vooral blij te zijn met de prijs van de Kamer van Koophandel, omdat er geen zogeheten scorebordjournalistiek bij komt kijken. “Het gaat niet puur om de cijfers, maar er wordt gekeken naar de manier waarop je als bedrijf de markt benadert. Dit is een grote stimulans voor ons.”

 

Dat die manier alom wordt gewaardeerd bleek al eerder. Naast de genoemde onderscheiding kreeg het bedrijf in het verleden al vaker onderscheidingen uit alle hoeken van de branche. En creatief zijn is ook nadenken over de manier waarop je je als werkgever wilt profileren, zegt Fransen. “Naast cheaptickets.nl en cheaptickets.de is sinds kort ook cheaptickets.be voor de Belgische markt online gegaan. Daarvoor hebben we naast ons callcenter hier in Oosterhout ook mensen in Saarbrücken in Duitsland en op Curaçao. Onze medewerkers kunnen daar dan overdag werken, terwijl het hier al avond is. Precies het tijdstip dat de meeste reizen worden geboekt. Daarnaast is het hier niet eenvoudig om mensen te vinden die dagelijks tot middernacht willen werken, want tot zo laat zijn wij bereikbaar.” Naast de Belgische website van Cheap Tickets zijn er nog meer plannen voor uitbreiding, onder andere in Zwitserland. Fransen: “Uitdagingen genoeg.” Het komend jaar wordt sowieso bijzonder voor de Beins Travel Group. In 2011 is het namelijk tien jaar geleden dat Cheap Tickets werd opgericht en veertig jaar geleden dat het reisbureau zelf het levenslicht zag. Dat wordt het hele jaar gevierd. Want: de kracht zit hem in de herhaling.

 

 

www.beins.nl

 www.cheaptickets.nl

www.cheaptickets.de

www.cheaptickets.be

www.cheaptickets.ch

 

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

 

Zie ook:

 

Oosterhout in beeld

 

Alle dorpen rondom Breda in beeld

 

 

22 december 2010

 

Home

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count


 

BREDA-EN-ALLES-DAAROMHEEN