Bron: http://www.bndestem.nl/regio/roosendaal/6746740/Bedrijvenstrook-tussen-vliegveld-Seppe-en-A58.ece

(Voor een tekening van de geplande bedrijvenstrook, klik op bovenstaande link)

 

Er komt een bedrijvenstrook

tussen vliegveld Seppe en A58

 

 

image038

 

Vliegveld Seppe

(Foto: Kees Wittenbols – 2007)

 

 

BOSSCHENHOOFD - Tussen de landingsbaan van Seppe en de snelweg A58 komt een bedrijvenstrook. Daar vestigen zich bedrijven die actief zijn in de luchtvaart. Seppe wil met de bedrijvenstrook de recreatieve luchtvaart scheiden van de zakelijke markt. Aan de andere kant van de landingsbaan zitten onder meer restaurant de Cockpit, het Vliegend museum, de vliegschool, het havengebouw, een clubruimte van de parachutistenvereniging en hangars (zie foto).

 

Het aantal vliegbewegingen neemt niet toe, dat blijven er maximaal 58.000 per jaar. Vandaag zijn de buren ingelicht. De drie eigenaren Charles Jacobs, Frank Snijders en Stef Have kochten Seppe in januari 2008 van dertien West-Brabantse gemeenten en de Kamer van Koophandel.

 

 

Zie ook:

 

Bosschenhoofd in beeld

 

 

27 mei 2010

 

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

 

Toegevoegd artikel:

 

1 juni 2010

 

Bron: www.bndestem.nl

 

Politiek bezwaar tegen berichten over plan Seppe

 

 

OUDENBOSCH - De fractie van Progressief Halderberge protesteert bij de gemeente Halderberge tegen de berichtgeving over de plannen bij vliegveld Seppe. Volgens voorzitter Toos Verschuur had de pers later geïnformeerd moeten worden, na de omwonenden en de gemeenteraad. Nu is dat allemaal op donderdag 27 mei gebeurd. Verschuur vreest dat de aandacht voor het zakelijk verkeer leidt tot meer gebruik van het vliegveld, wat de fractie niet wil. Zij vraagt aan B en W waarom de gemeenteraad niet eerder is ingelicht en waarom de raad nog altijd niets over het plan te vertellen heeft.

 

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

 

Home

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count