Bron: www.bndestem.nl

 

Jazz in Willemstad

 

Jazz4Good telt mee in jazzscene

 

 

jazz

 

 

WILLEMSTAD - Reeds bij de vierde editie van het festival Jazz4Good mag de organiserende Ronde Tafel 137 zich qua programma meten met de betere jazzfestivals in het land. The Revolvers, Jazz Connection, Soul Jazz Trio en Kim Hoorweg maken landelijke faam in de jazzscene. Op zaterdagavond 5 juni spelen alle horecagelegenheden van Willemstad voor gastheer om én deze artiesten én zoveel mogelijk jazzliefhebbers te ontvangen.

 

 

kim-hoorweg

 

Kim Hoorweg

 

 

Vanaf 22.00 uur zijn de podia bezet. In Frascati is dat Souljazz Trio, bij Jimmy’s speelt DJ MPS Pilot en Job Chajes, in ‘t Pumpke komt Pigalle44 en in de Rosmolen staat Kim Hoorweg met haar band. Wijnbar Merlot doet voor het eerst mee met het Bert Boeren/Jonny Boston Quintet. In Ons Genoegen komt de funkjazzformatie Euro Cinema. The Revolvers staan in ‘t Vossehol en het Wapen van Willemstad krijgt de Bredase Jazz Connection over de vloer.

 

 

jazz-connection

 

Jazz Connection

 

 

De opbrengst uit entreegelden en de revenuen van een speciale festival-cd met muziek van de deelnemende artiesten gaat naar het goede doel. In voorgaande jaren leverde dat zo’n 14.000 euro op. Dat bedrag kan de Scouting Willemstad best gebruiken bij de inrichting van haar nieuwe onderkomen: het Maritiem Verenigingsgebouw. Precies daaraan wil de Ronde Tafel 137 de opbrengst schenken. www.jazzwillemstad.nl.

 

 

Zie ook:

 

Willemstad in beeld

 

 

8 mei 2010

 

Home

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count