kop

 

Job Cohen, een gevaar

voor onze samenleving

 

 

31 maart 2008

 

 

 

Jobcohen

 

Job Cohen

 

 

Job Cohen is niet gekozen als burgemeester van Amsterdam, maar is ons net als de allochtonisering van de samenleving door de strot geperst door zijn linkse achterban van zelfislamiseerders. Deze koning van de linkse slangenbezweerders gaf voor het bevriende NOS-journaal de volgende reactie op de film van Wilders:

 

“We gaan de islamisering van onze samenleving niet tegen, maar we bestrijden de uitwassen van de islam.” Hoe deze naïeve linkse aap - ik mag je toch wel aap noemen, Job? Of varken, of hond, net zoals je islamitische vriendjes niet alleen het joodse volk, maar ook alle andere ‘ongelovigen’ in hun heilige koran aanduiden? Daar zit je toch niet mee? - tegen de islamisering van Nederland aankijkt is natuurlijk geen nieuws. Wat dat betreft heeft Fitna Job niet uit zijn tent gelokt. Maar wat wèl nieuws is, is dat Job denkt dat hij de uitwassen van de islam kan bestrijden. Hoe dacht je dat te doen, Job, mijn beste brave hond? Vertel het ons even, dan weten wij het ook. Kun jij aan de buitenkant zien welke moslim radicaal is of niet? Dat slechts een klein deel van de moslims, niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen radicaal is, is taal waarmee je je eigen linkse achterban mee in slaap kan sussen, maar mij niet. De aantallen radicalen onder de Europese moslimbevolking liggen ergens tussen de 7 en 20 procent volgens arabist Hans Janssen. Dat zijn er in Nederland, met 1 miljoen moslims, tussen de 70.000 en 200.000.

 

Wat denk je nu dat er gebeurt als de vlam in de pan slaat? Of leef je in de waan dat dit nooit zal gebeuren? Denk je nu echt dat het moment dat die 70.000 radicalen, die jij aanduidt met ‘slechts een klein deel’ door wat voor oorzaak dan ook ineens de daad bij het woord voegen en zoals hun voorgeschreven wordt in de koran alle ongelovigen de keel zullen doorsnijden, nooit zal komen? Dat de Hutu's en Tutsi's elkaar met kapmessen af zouden slachten, met als gevolg 800.000 doden in één week tijd had jij ook nooit verwacht. Net zo min als je naïeve linkse vriendjes van het kaliber Pronk en Herfkens, die daar ter plaatse al jaren in het kader van ontwikkelingssamenwerking in een dikke terreinwagen op kosten van de Nederlandse belastingbetaler lekker de hele dag rondcrossen dat deden. Maar ik garandeer je dat die dag komt, zeker als jij lekker doorgaat met de islamisering van onze samenleving. En wat dacht je nu wat er gebeurt als het eenmaal zover is? Dat die zogenaamd gematigde moslim van jou opstaat en zijn geloofsgenoten als die de kelen van de ongelovigen doorhalen, tegen zal houden? Je bent echt te naïef voor woorden he?  Je weet toch ook, dat de koran van kaft tot kaft het woord van Allah is? En dat iedere, maar dan ook iedere moslim die daar ook maar één letter van in twijfel trekt, door de broeders die recht in de leer zijn en koppen afhakken, beschouwd wordt als afvallige? En dat je die afvallige, net als ieder andere ongelovige de keel mag afsnijden? Dat weet je toch, Job? Dat weet je toch? Denk je nu echt dat ‘de gematigde moslim,’ zoals die in jouw waanideeën bestaat, een vinger uit zal steken om te voorkomen dat het mes door jouw keel snijdt? Hij kijkt wel link uit. Er hoeft maar één broeder ‘afvallige’ te roepen in dat soort situaties en hij is de volgende die met afgesneden strot op de grond ligt. Sterker, als in dat soort situaties een mes wordt uitgereikt aan jouw gematigde moslim, zal hij gewoon meedoen met kelen afsnijden. Alles beter dan als afvallige bestempeld te worden en zelf de strot afgesneden te worden.

 

Zo zit het dus Job, als puntje bij paaltje komt. Jouw gezwets dat het gros van de moslims gematigd is, is hetzelfde als beweren dat maar een uiterst klein deel van de bezoekers van Ajax-Feijenoord hooligan is. In theorie heb je gelijk. Van de 60.000 stadionbezoekers is nog geen 2 procent hooligan. Dat zijn er 1200. Maar die 1200 zijn niet alleen is staat de boel in het stadion en daarbuiten op stelten te zetten, maar ook om een hele binnenstad af te breken. En dat zijn er maar 1200. Kun je nagaan wat ‘slechts’ 70.000, laat staan 200.000 radicale moslims met messen kunnen doen als ze door het lint gaan. De film van Wilders vertoont beelden van wat moslims aan de hand van hun heilige boek in de laatste 10 jaar tijd in praktijk hebben gebracht. Niet alleen in de US, maar ook in Europa. Londen, Madrid. Wie naar de bijbel verwijst met het argument dat daar ook radicale teksten in staan, daag ik uit om in de laatste 10 jaar, nee, laten we er 100 van maken, ook maar 1 voorbeeld kan vinden waar christenen andersdenkenden hebben afgeslacht op grond van bijbelteksten. Daar zit het verschil. Iedere christen kan welke passage dan ook uit de bijbel ongestraft en openlijk met een korrel zout nemen. Iedere moslim die ook maar 1 letter van de koran in twijfel trekt, is een afvallige en mag worden gedood. En dat gebeurt dagelijks in de wereld. Iemand die zijn ogen sluit voor deze realiteit en openlijk te kennen geeft de islamisering niet tegen wenst ter gaan, is niet alleen mateloos naïef, maar tegelijkertijd, zeker als hij burgemeester is van een wereldstad, een levensgroot gevaar voor de samenleving.

 

Mail de auteur 

 

 

Een bijdrage van Redactie: Breda-en-alles-daaromheen.

 

1 april 2008

 

Home

 

stats count

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BREDA-EN-ALLES-DAAROMHEEN