Justitie en Overheid

stapelen blunder op blunder!‏

 

Door: Frank de Vries

 vriesfvm@zonnet.nl

 

 

hirsch ballin

 

Ernst Hirsch Ballin

 

 

In de Telegraaf van 7 januari 2009 las ik dat de ‘kamergeleerde’ Hirsch Ballin aan een wetgeving bezig is om (eindelijk) Marokkaanse relschoppers uitsluitend hun ‘gewoonte-hangplekken’ te ontnemen. Dat deze knaapjes dan vervolgens van de ene naar de andere plek gaan komt bij deze naïeve jurist niet eens op! Hoe ‘ziek’ onze hoogmoedige Overheid in Den Haag is, demonstreren ze met uiterst kostbare Nieuwjaarsrecepties (plus een zeer waarschijnlijk groot aantal kleinere per Ministerie en per departement), die allemaal op kosten van de belastingbetaler gaan. Dat is nooit anders geweest. Maar juist in deze tijd is dit een schandalig staaltje van minachting voor de ‘uitgeknepen’ burger!

 

De burgers in Oekraïne en meerdere landen in Zuidoost Europa gaan steeds meer lijden onder de “gasstop” door Rusland. Nu moeten we wel weten, dat de Oekraïne zich wel graag onafhankelijk wilde maken van Rusland, doch ook de uiterst lage gasprijs (in hun ruil-economie) uit de Communistische tijd wilde blijven betalen! Daardoor, na jaren een enorme achterstallige betaling schuldig zijn, die nu (eindelijk) de Russen tot actie hebben laten overgaan. Zeker met deze winterkou gaat de Oekraïne jammeren (gelijk de Palestijnen in Gaza) en zal ons Westen wel weer vragen om een gas- en/of geldlevering! De Tweede Kamer heeft wel enorm veel boter op zijn hoofd, als met name het CDA nu opeens gaat vallen op (het opnieuw) door Guusje ter Horst bevestigde mogelijkheid voor moslims om hun ambtelijke Eedaflegging op hun Koran te doen! Dat de PVV en ToN hier furieus tegen zijn is niet meer dan consequente partijpolitiek en verdient al jaren navolging! De Koran predikt namelijk in principe een totaal anti-westerse stelling, waardoor - als het er op aan komt - de betrokken moslims zich ‘legaal’ gerechtigd voelen om niet loyaal jegens hun Nederlandse ‘bazen’ te zijn en ons standpunt, visie met onze waarden en normen tegen zullen werken!

 

Er is kritiek op de Staatsloterij, die afgelopen Oudejaarsdag een megawinst heeft geboekt, door alleen al de grote hoeveelheid halve loten, die verkocht zijn! Waarom niet alle loterijen tot stichtingsvorm dwingen, zonder winstoogmerk? Zonder bijvoorbeeld de ver boven de Balkenende norm liggende salarissen van de organisatoren? Dan zouden vele duizenden lotkopers meer toch nog een aanzienlijk bedrag hebben kunnen winnen! Nee, ook hierin blijkt de voorbeeldfunctie van inhaligheid bij onze Overheid! De wet op de kansspelen zal Hirsch Ballin dan ook zeer traag willen wijzigen!

 

Tenslotte (we lezen nog steeds op 7 januari) gaat de invoering van de zogenaamde “Linkse anti-auto Milieuzone voor steden” nog niet direct door. Achter ons rug is ‘Big Brother Links Den Haag’ (net zoals in de voormalige Oostblokstaten!) bezig met het opplakken van een milieu-etiket op al onze auto’s! Daarop wordt straks een groot deel van autorijdend Nederland de toegang tot de stadscentra verboden! Dus straks ook het uitsterven van de winkels in de binnensteden! Ik mijd al jaren Amsterdam, vanwege de belachelijk hoge “Linkse!” parkeergelden! De PvdA heeft het natuurlijk wel een beetje moeilijk met het feit, dat de meeste allochtonen in de meest vervuilende oude auto’s rond rijden. Maar... let op, die zullen dan wel weer onder een door ‘ons’ betaald compensatieplan vallen! Wedden?

 

Alphen a/d Rijn,

F. de Vries.

 

 

 

8 januari 2009

 

Home

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count


 

BREDA-EN-ALLES-DAAROMHEEN