“Keihard, maar wél de waarheid!”

 

Waarom moet KWF Kankerbestrijding steeds maar bedelen?

 

Door: Frank de Vries

 (vriesfvm@zonnet.nl)

 

 

 

Vele Nederlanders kregen deze week een folder in de bus van KWF Kankerbestrijding. Bij de folder zat (uiteraard) een bedelzak voor een bijdrage in geld voor onderzoek naar een middel om “kanker” (doodsoorzaak nummer één in Nederland) verder “af te remmen” en afdoende te bestrijden. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker en is nu wel doodsoorzaak nummer één! Waarom moet deze organisatie om geld bedelen bij ons Nederlanders, terwijl onze regering miljarden per jaar weggeeft aan binnen- en buitenlandse zakkenvullers, die hun middelvinger naar ons opsteken als we vragen controle te mogen houden op de besteding daarvan? Al tientallen jaren gaan alle (door ons gekozen regeringscoalities) door met deze (belasting)geldverkwisting en weigeren om die miljarden euro’s ook maar met ‘iets’ te verminderen, terwijl de ontvangers hun middelvinger blijven opsteken en in hun vuistje lachen om die “stomme Hollanders!”

 

“En… ze hebben gelijk,

het Nederlandse volk is ook stom!”

 

Want zij kiezen dit soort anti-Nederlandse politieke partijen. Zij kiezen een (ondemocratische) Regering, die geen barst geeft om wat “hun volk vraagt,” maar elitair hun eigen politieke plannetjes uitvoert wat voor hen persoonlijk en internationaal prestige oplevert! Dat één van de drie Nederlanders kanker krijgt zal ze een ‘worst wezen!’ Om daarvoor het KWF kankerinstituut net zoveel geld te geven, zoals ze dat jaarlijks met miljarden euro’s aan corrupte Afrikaanse- en Midden-Oosten regimes doen. “HO MAAR!” Dat laten ze over aan die honderden vrijwillige Nederlandse collectanten, die door weer en wind met het busje langs de deur van goedgeefs Nederland gaan. “Die suffige burgers vullen die bussen toch wel,” zeggen ze in Den Haag.

 

“Het is meer dan schandalig!”

 

Wij willen een Overheid, die primair de belangen van Nederland en haar inwoners behartigt. Daar zijn ze voor. Kabinet Balkenende met de zogenaamde sociaal-christen-democraten zijn er niet voor autochtoon Nederland. Hun beleid deugt voor geen meter!

 

“WEG MET DEZE HOOGHARTIGE REGENTENKLIEK EN DIE ZOGENAAMDE VOLKSVERTEGENWOORDIGING!”

 

F. de Vries,

 Alphen a/d Rijn.

 

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

 

5 september 2009

 

Home

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count


 

BREDA-EN-ALLES-DAAROMHEEN