Bron: www.bndestem.nl

 

Nieuwe chicklit van Chantal van Gastel

 

 

chantal van gastel

 

Chantal van Gastel

 

 

Etten-Leur - Schrijfster Chantal van Gastel levert op 21 september haar nieuwe boek af. Ook dit werk van de Etten-Leurse valt onder de noemer “chicklit.” “Geknipt voor jou” is geen vervolg op de boeken “Zwaar verliefd!” en “Zwaar beproefd!,” maar een op zichzelf staand verhaal.

 

Het is Van Gastel’s derde boek.

De chicklit gaat over Hannah: jong, single en ze heeft maar één droom. Namelijk het opzetten van een eigen modelabel. Tot die tijd krijgt ze het te verduren van haar baas, veeleisende ontwerpster Anna Lee. En dan is er nog de arrogante advocaat Frank, wiens zoontje Hannah door omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. Maar Frank valt best mee en helpt haar als het uit de hand dreigt te lopen op het werk. Zal haar droom uitkomen? En kan ze wel aanleggen met de getrouwde vader Frank?

 

Sinds haar debuut in 2008 wordt Chantal van Gastel tot één van de beste schrijfsters uit het chicklitgenre gerekend. Ze heeft een grote schare fans opgebouwd met haar twee voorgaande boeken. In 2009 werd Van Gastel door Chicklit.nl verkozen tot populairste Nederlandse Chicklitschrijfster. Momenteel is Van Gastel al weer bezig aan haar vierde boek.

 

 

Zie ook:

 

Etten in Beeld

Leur in beeld

 

 

 

16 augustus 2010

 

Home

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count