Bron: http://www.bndestem.nl/regio/ettenleur/5759217/Nieuwe-chicklit-Van-Gastel.ece

 

Nieuwe chicklit van Chantal van Gastel

 

 

chantal-van-gastel_credit-g

 

Schrijfster Chantal van Gastel uit Etten-Leur presenteert haar tweede boek.

 

 

ETTEN-LEUR - De nieuwe chicklit “Zwaar Beproefd!” van schrijfster Chantal van Gastel uit Etten-Leur wordt vrijdagavond gepresenteerd bij boekhandel Van Nunen in het Winkelhart. “Zwaar Beproefd!” is de opvolger van het succesvolle debuut van Van Gastel “Zwaar Verliefd.” Van dat eerste boek zijn zestienduizend exemplaren verkocht en dat is veel voor een chicklit van vaderlandse bodem. Het tweede deel wordt uitgebracht in een eerste oplage van tienduizend exemplaren.

 

Volgens Van Gastel hebben vriendinnen, die het nieuwe boek van tevoren mochten lezen, positief gereageerd op de opvolger van “Zwaar Verliefd.” Van Gastel: “Ze hebben zitten smullen, zeggen ze, dus dat geeft goede hoop.” “Zwaar Beproefd!” is deels geïnspireerd op de Dierenkliniek in Etten-Leur. Meteen na het verschijnen van haar eerste boek begon Van Gastel met de research voor haar tweede boek. Van Gastel: “Vorig jaar oktober en november heb ik een tijdje meegelopen in de Dierenkliniek om me goed in te kunnen leven in de werkomstandigheden van een dierenarts zoals hoofdpersoon Isa.” In “Zwaar beproefd!” gaat het verliefde stel Isa en Ruben samenwonen.

 

 

 

 

Zie ook:

 

Etten in beeld

Leur in beeld

 

 

5 november 2009

 

 

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

 

Toegevoegd artikel:

 

7 november 2009

 

 

Bron: http://www.bndestem.nl/regio/ettenleur/5771891/Chantal-van-Gastel-signeert-voor-fans.ece

 

 

Chantal van Gastel signeert voor fans

 

 

ETTEN-LEUR - Schrijfster Chantal van Gastel uit Etten-Leur ontving gisteravond bij boekhandel Van Nunen het eerste exemplaar van haar tweede boek “Zwaar Beproefd!” Aansluitend stonden de fans in de rij voor een handtekening van de schrijfster. Van haar debuut “Zwaar Verliefd” werden zestienduizend boeken verkocht.

 

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

 

Home

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count