Oprichtingsfeest

van Stichting Strong Together

 

Strong Together viert dat ze een stichting is geworden

 

 

strong together

 

 

Op zaterdag 10 juli viert Strong Together uit Breda het feit dat zij zich sinds mei 2010 een stichting mag noemen. Dit heugelijke feit viert zij met een open inloopmiddag in het gemeenschapshuis De Vlieren in Breda. Op de Dr. Struyckenstraat 165 staat vanaf 13.00u tot 17.00u een team van mensen klaar om de bezoekers een leuke en waardevolle middag laten beleven, waarin de mens centraal staat. Iedereen die binnenwandelt kan gratis ervaringen opdoen op het gebied van vrije tijd en spiritualiteit. Een Reikibehandeling of een ontspanningsmassage zijn slechts een greep uit de activiteiten die er deze middag zijn. De kleintjes kunnen zich laten schminken, iets grotere kinderen kunnen zelfs een hennatattoo laten aanbrengen.

 

Het hoogtepunt van de middag is de veiling ten gunste van Strong Together, waar iedereen kan bieden op schilderijen, waardebonnen voor consulten, workshops en nog veel meer. Uiteraard is er ook informatie te vinden over de projecten van Strong Together, zoals beurzen, workshops, de reis naar Afrika en samenwerkingsverbanden. Ook zijn er informatiestands van Stichting Tientjes en van MayeMeye Fair Travel aanwezig. Stichting Strong Together is opgericht door Indigo en Tamara Huijbregts. Het doel van de stichting is om mensen dichterbij elkaar te brengen door middel van beurzen, workshops en reizen. Zij maakt geen onderscheid in afkomst, etniciteit, seksuele voorkeur, inkomen of geloof. We zijn allemaal uniek en allemaal evenveel waard. Er is al genoeg verdeeldheid, angst onvrede en oorlog in de wereld. Zij willen laten zien dat je ook gewoon samen kunt zijn en met elkaar leuke dingen kan doen en beleven.

 

Voor een indicatie van het aantal bezoekers kunt u zich alvast aanmelden via info@strongtogether.nl. Hier kunt u ook alvast een plaatsje voor de workshops reserveren. Uiteraard kunt u ook gewoon spontaan binnenlopen. Informatie over de andere activiteiten op de inloopmiddag of andere initiatieven van Strong Together  kunt u vinden op www.strongtogether.nl.

 

 

 

21 juni 2010

 

Home

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count


 

BREDA-EN-ALLES-DAAROMHEEN