Bron: www.bndestem.nl

 

Tennisclub Bosschenhoofd even onder de pannen

 

 

BOSSCHENHOOFD - Tennisclub TCB uit Bosschenhoofd kan tot eind volgend seizoen spelen op de tijdelijke banen achter hotel de Reiskoffer. De tennisclub is daarmee voorlopig uit de zorgen. De vereniging wacht op een nieuwe plek voor alle activiteiten. Wethouder Jan van Hoek meldt dat hij het bestuur een langer verblijf op de noodbanen kan aanbieden.

 

 

 

image020

 

Hotel “De Reiskoffer” – Bosschenhoofd

(Foto: Kees Wittenbols – februari 2007)

 

 

“We zijn bezig grond te verwerven voor de tennisbanen. Zolang we daar niet uit zijn, moet de club verder kunnen. Daarom ben ik blij met deze oplossing. Tot oktober 2010 kan de club vooruit,” aldus Van Hoek. Van de tennisclub was gisteren niemand bereikbaar voor een reactie. De tennisclub moet de banen naast tennishal van Topshot verlaten. Daar komen woningen. De club wacht al lang op een nieuw complex, maar dat blijkt minder eenvoudig te zijn dan gedacht. De gemeente heeft er veel tijd voor nodig. Toen aannemersbedrijf Van Agtmaal begin dit jaar aanving met de voorbereidingen van de bouw, stond de tennisclub plots op straat.

 

Van Agtmaal heeft de planning van de dertig rijwoningen, 24 twee-onder-één-kap woningen en twaalf patiowoningen aangepast. Op die manier bleven er nog vier tennisbanen beschikbaar voor de tennisclub. Een deel van de woningen wordt later gebouwd. De club heeft meegeholpen aan de faciliteiten zoals kantine, paden en verlichting. Voor de bouwplannen moet ruim 1500 vierkante meter aan bomen en struiken gekapt worden. Tegen de afgegeven kapvergunning loopt een bezwarentermijn van zes weken.

 

 

Lees ook:

 

Tennisclub TCB Bosschenhoofd staat op straat (04-10-2008)

Te weinig zekerheden geboden over een nieuw tennispark (11-03-2009)

 

 

Zie ook:

 

Bosschenhoofd in beeld

 

 

1 oktober 2009

 

Home

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count