stadstv

 

Zondag 6 december a.s. bij Meys en co:

 

WESTERTERP EN MAAS IN TALKSHOW

 

image001

 

Tjerk Westerterp

 

 

BREDA - Van het publiek dat het boek opvraagt bij de bibliotheek krijgt de uitgave een hoge waardering. Het werk: “Een Friese Brabander” maakt veel los. Het literaire portret dat Rinie Maas heeft gemaakt van oud-minister Westerterp lijkt een verfrissende aanvulling te zijn op de Bredaboeken tot nu toe en landelijk is er véél aandacht voor.

 

 

Rinie Maas

 

Rinie Maas

 

 

Door onze redactie:

 

Het Brabants cultureel centrum heeft het boek opgevraagd voor extra aandacht. Op de site van de uitgever www.vanierland.nl staan veel reacties en er staan er ook veel ‘in de wacht.’ Insiders zijn benieuwd hoe historici met deze volkomen nieuwe wijze van ‘portretschildering’ zullen omgaan. Bij de presentatie in de Grote Kerk sprak Maas met Omroep Brabant. Hij had zijn boek “supersubjectief” genoemd. Het was zijn visie op de oud-minister, na 8 maanden werk.

 

Wie is Tjerk Westerterp àchter zijn façade. Wat waren zijn drijfveren? Wat maakt het verschil van dit type politicus ten opzichte van de parlementariërs heden ten dage? Zondag 6 december om 11.00 uur zijn de oud-minister Tjerk Westerterp en auteur Rinie Maas te gast bij de talkshow “Grensgeluiden van Meys en co.” Zij worden geïnterviewd door Jeannet Meys en haar collega. Zij hebben zich verdiept in het werk en zullen aan beiden een uur vragen voorleggen.

 

 

 

http://www.stadsrtvbreda.nl/component/content/article/19-programmering/129-grensgeluiden

 

 

 

28 november 2009

 

Home

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count


 

BREDA-EN-ALLES-DAAROMHEEN