Bron: www.hetvrijevolk.com

 

Wordt de Europese wijk in Brussel ommuurd?

 

 

http://www.vrtnieuws.be/nieuwsnet_master/versie2/nieuws/overzicht/nnII_nws_regionaal_brussel/N_060324_euTopBrussel_b.jpg

 

 

In de Europese wijk in Brussel zitten de EU-autoriteiten. Hij is de politieke centrale van Europa. En tegelijkertijd een rovershol. Want nergens anders in Europa worden zoveel mensen op straat overvallen en beroofd. De kantoren van de rijke EU-ambtenaren bevinden zich direct naast de arme stadsbuurten van de immigranten. Men heeft lange tijd de andere kant op gekeken. En nu gist het aan alle kanten. De EU-afgevaardigden eisen nu hekken of muren tegen de immigranten ter bescherming van zichzelf.

 

Enkele dagen geleden hebben Marokkaanse rovers midden in Brussel een auto – met de moeder van drie kleine kinderen – aangehouden. Ze wilden haar auto hebben. Toen de vrouw weigerde uit te stappen, schoten de rovers haar gewoon een paar keer door het hoofd. De vrouw bloedde dood op straat, de rovers sloegen met haar auto op de vlucht en lieten haar gewoon liggen. De beide moordenaars waren in Brussel levende Marokkanen – hun namen: Isham E. (24) en Hassan E. (20). Ze werken in Brussel als ”veiligheidskrachten.” De vrouw werd doodgeschoten met het wapen van een juwelier, die ze kort daarvoor in zijn winkel hadden overvallen. In hun vrije tijd beroofden ze winkels en overvielen ze voorbijgangers. Zulke voorvallen komen iedere dag in Brussel voor. De Duitse media berichtten tot nu toe etnisch neutraal over deze zware misdaden in Brussel. Ze noemden nooit de afkomst van de daders. Duitse lezers moeten blijkbaar de politiek correcte indruk krijgen, dat de Belgen gewoon steeds crimineler worden. Dat schijnt nu te veranderen. In eerste mediareacties lijkt een herbezinning plaats te vinden. Men schrijft nu de waarheid, ook wanneer die niet politiek correct is.

 

De Europese hoofdstad Brussel dreigt te “verzinken in criminaliteit en anarchie,” Denkt u dat dit een grap is? Helemaal niet, want precies deze uitspraak doet nu letterlijk een van de meest gerenommeerde kranten van Europa, de Financial Times. Hij schrijft uit de EU-hoofdstad: “(…) voert de Belgische metropool al lange tijd de internationale criminaliteitsstatistieken aan. (…) Er bestaan gebieden in de stad, geeft de Belgische minister van binnenlandse zaken Annemie Turtelboom toe, die de politie alleen met waterkanonnen, veel personeel met de nodige bewapening onder controle kan brengen.” Verder wordt er gezegd: “In het stadsdeel Laken trokken gangsters in januari na een overval midden op straat hun Kalasjnikovs, doorboorden een politieauto en troffen een politieagent, gelukkig niet levensbedreigend. In Vorst laten politieagenten zich na diensttijd door collega’s naar de metro begeleiden. In Molenbeek verhandelen helers iedere dag ongehinderd honderden gestolen auto’s. Hier bloeit ook de wapenhandel. De politie weet dat modellen voor beginners € 50 kosten. Voor een Kalasjnikov betaalt men tussen de € 200- en € 300.

 

Vooral EU-afgevaardigden worden overvallen. En die zijn nu verbaasd, dat de geïmmigreerde medeburgers uit de islamitische cultuurkring (in Brussel is bijna 40% van de inwoners moslim) het goed vinden dat de blanke Europeanen worden beroofd, berichtte de Financial Times. De socialistische Brusselse burgemeester Freddy Thielemans vindt deze ontwikkeling volledig normaal, raadt de slachtoffers van criminaliteit aan om rustig te blijven en gewoon af te wachten. Hij zegt: “Wij moeten deze ontwikkeling doormaken, net zoals het Romeinse imperium of Londen in de jaren-80.” Brussel zal volgens informatie van Belgische wetenschappers over ongeveer tien jaar een zuiver islamitische stad zijn. En de daar wonende Europeanen zullen aan deze toestanden moeten wennen – of ze willen of niet. EU-afgevaardigden, EU-medewerkers en diplomaten voelen zich in de Europese hoofdstad Brussel in toenemende mate onveilig. Er bestaan meerdere mogelijkheden: een veiligheidszone voor de EU-gebouwen, een muur of de verhuizing van de EU-autoriteiten naar een veilige stad. Men discussieert hier intussen heel openlijk over. Want zo kan het niet doorgaan. (Auteur: Udo Ulfkotte).

 

 

 

14 maart 2010

 

Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stats count


 

BREDA-EN-ALLES-DAAROMHEEN